Vízpart helyett adománygyűjtés Fehérváron

Önkénteseink a rekkenő hőségben is az állatokat választották a vízparti ejtőzés helyett. Köszönjük! Az Auchan Áruházba kaptunk újabb meghívást, szerencsére a légkondicionált belső térben mindenki jól érezte magát. Július 8-án 11-16 óra között kutyákkal és Lüszi cicával gyűjtöttünk adományt. Kaptunk több mint 100 kg tápot, rengeteg konzervet és 29300 Ft pénzadományt. Ebből bolha és kullancsirtó készítményeket veszünk a cicáknak, kutyáknak. Köszönjük a támogatásokat!

KÉPEK

Merina ellenőrzi a kapott adományokat

Még ki sem pakoltunk Peggyt már örökbe fogadták, 14 óra körül elvitték Ciklont is, így vissza kellett menni a menhelyre Tódiért és Baróért, hogy ne csak Merina kutyus legyen kint. Baró csak az asztal és a szék alatt ült, nagyon félt, de az a tapasztalatunk, hogy egy-egy ilyen kitelepülés oldja a feszültséget és a következő alkalommal már Baró is bátrabb lesz.

KÉPEK

Lüszi cica is kimerült, egy család érdeklődött iránta, reméljük tényleg kiérnek érte a menhelyre a hétvégén.

Sok érdeklődő volt a standunknál, az örökbe fogadásról, önkéntességről, a vasárnapi kutyasétáról kérdezték az önkénteseket. Az állatok nemcsak a gyerekek, de a felnőttek körében is nagy sikert arattak.