Budapest – Heti Beszámolók

Az elmúlt hetekben történt:

Nem írtunk mostanában heti beszámolót, mert nem túl sok dolog történt, viszont most a hétvégén örökbe fogadták Cilikét (1. kép), aki egy idős cicánk volt, és nagyon örültünk annak, hogy őt választotta egy család, kisgyerekei mellé, így nekik természetes lesz, hogy idős állatot örökbe fogadni milyen nagyszerű dolog.
Gazdira talált két kölyökkutyánk is (2. és 3. kép), kicsit már aggódtunk, nehogy beragadjanak. Próbára elvitték Doki nevű fiatal felnőtt kutyusunkat, aki nyáron került vissza. A próba remekül sikerült, és maradt is Doki, egy másik kutyus társaként, aki nem mellesleg a hasonmása.
Gazdira talált Iván nevű cicánk, aki eddig számunkra érthetetlen módon nem volt érdeklődés tárgya sem, annak ellenére, hogy egy gyönyörű és jófej cirmos cicánk.
Elvitték az utolsó fekete kölyökcicánkat is, aki nyáron került hozzánk, 7 kis társával együtt, és a két mamacicával. Csukva volt még a szeme akkor, és betegeskedett is sokáig, ezért sem akadt igazán gazdijelöltje, de szerencsére végre érte is eljöttek és másik cica mellé került.
Március 17-én jelen lehettünk egy rendezvényen a MAMI szervezésében, amit ezúton is köszönünk, hogy számunkra rendeztek gyűjtést, ami fantasztikusan sikerült. Gazdikereső védenceinkkel és egykori, már gazdis kutyusainkkal is jelen voltunk a Szimpla teremben, ahol szép összeg gyűlt össze, többségében védenceinket ábrázoló tárgyak eladásából, valamint az ott készült tetoválások bevétele is védenceink mindennapjainak megkönnyítésére lesz fordítva. Ezúton is nagyon köszönjük, hogy ránk esett a MAMI választása. Aki lemaradt volna, ne szomorkodjon hisz a tavaszi nyílt napunkon is megvásárolhatóak lesznek Clinton, Drazsé és Pupi rajzaival díszített szatyrok, csészék, kifestők, matricák.