Budapest – 28. Heti Beszámoló

A 28. héten történt:

Az elmúlt hetekhez képest kijelenthetjük, hogy kimondottan sikeres hét áll mögöttünk, jónéhány felnőtt kutyusunkat is örökbe fogadták, kölykök és kiscicák mellett! Nagyon ránkfért már, ill. a védenceinkre, a gazdisodás, mert az elmúlt hetek jó ideje nagyon csöndesek voltak!
Természetesen Simon (1. kép), a border collie jellegű mentett kiskutya irtó hamar gazdira talált, efelől nem is volt kétségünk, hogy így lesz, és Prézli is, aki szintén Ballassagyarmatról érkezett, mint Simon. Felnőtt kutyusaink közül elsőként a héten Shelby, az aprócska palota pincsi volt szerencsés, majd Bernadro (2. kép) a spániel jelegű kutyusunk, aki 5 év után került vissza a tavasszal. Végül a hét végén Dzsala (3. kép, közép-ázsiai jellegű) és Rokkó (rotweiller) gazdisodott, ők együtt is voltak az elmúlt pár héten. Két nagy testű és nem egyszerű eset egyik sem, így ez külön öröm. Dzsala azonban még pár hétig panziózik nálunk.
Bekerült hét kölyökcica és egy kutyacsalád, akik kobzást követően érkeztek a gondozásunkba. A kis család egy mami és négy félév körüli kölyke, ők láthatók a 4. képen.