Budapest – 21. Heti Beszámoló

A 21. héten történt:

Szombaton került megrendezésre a szokásos tavaszi nyílt napunk, ahol változatos programok mellett, amiről majd írunk is később külön, sztárvendégeink is voltak, méghozzá Cseh László, olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, százszoros magyar bajnok úszónk, és Trokán Anna színésznő, aki édesanyjával Papadimitriu Athinával érkezett hozzánk, és természetesen hozták kutyáikat is.
Azért persze akadt gazdisodás is a héten, és érkeztek kutyusok és cicák is a gondozásunkba. Ismét visszakerült Zazi, akit ezután már tényleg csak kizárólag lakásba adunk örökbe, ill. sajnos Rexet is visszahozták. Ő egy gyönyörű fekete németjuhász kutya, aki szintén szökései miatt van újra nálunk.
Harmadik új védencünket a Brassói utcában találták, a közelünkben, ő egy közép-ázsiai jellegű juhász kutya, csodás hatalmas és tüneményes (1. képen).
Gazdira talált Nelly, amire már nagyon vártunk és nem is értettük miért volt nálunk ilyen sokáig (2. képen), valamint a százhalombattai kölykök két utolsó tagja, Emil és Okoska (3-4. képen).