Mogul túl van a műtéten, hosszú lábadozás vár rá

Bizonyára sokan szurkoltatok Mogul egészségéért, közel húsz ember adományával is támogatta a műtétet. Köszönjük!

2017. december 7-én dr. Seregi Antal ortopéd szakállatorvosmegműtötte Mogul jobb mellső lábát. A kutyus jól viselte a műtétet, szépen ébredt. Most a lábadozás ideje jön, sok türelemre van szüksége.

Az előzetes röntgen felvételek alapján úgy tűnt, hogy két komoly műtétre is szükség lesz, a görbe könyökcsont korrekciós műtétje mellett a könyök izület arthroszkópiás feltárása is szükséges lesz.

Szerencsére a műtét előtti közvetlen vizsgálat megállapította, hogy csak a korrekciós műtétre van szükség. Mogul így is két órát töltött a műtőben, melynek során a könyökcsontból ki lett fűrészelve egy darab, a csont hozzá lett egyenesítve az alkarcsonthoz, csavarokkal, lemezzel történt a rögzítése.

Mogulra most négy hét szigorú ketrec nyugalom és mozgáskorlátozás vár. A varratszedésig – ami tíz nap után esedékes -, gallért kell viselnie, rendszeresen kötést kell cserélni a lábán.

Fájdalomcsillapítót, antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt kap. Jól viseli a sok tortúrát és biztosak vagyunk benne, hogy nagyon boldog lesz, amikor majd egészségesen újra futkározhat.

A műtét költségeire kampányt szerveztünk. Nagyon köszönjük annak a közel húsz embernek, aki adományával támogatta Mogul gyógyulását! 2017. december 9-ig 241.000 forint gyűlt össze.Nagyon köszönjük! Ez azt jelenti, hogy a műtétet ki tudjuk fizetni és meg tudjuk vásárolni a lábadozás ideje alatt szükséges gyógyszereket, sőt az első kontroll röntgen költsége is biztosítva van. Erre már be is jelentkeztünk, 2018. január 08-án 10 órára kaptunk időpontot.

Ahhoz, hogy a többi szerencsétlen sorsú állaton is tudjunk segíteni és ne legyen gond az állatok napi ellátása, szükségünk van az adományokra támogatásokra. Kérjük az 1 %-os felajánlások idején se feledkezzenek meg rólunk! Adószámunk:

19816016-1-43

Köszönjük!