Mogul szépen gyógyul

Bizonyára sokan kiváncsiak arra, hogyan sikerült Mogul műtétje, mi van a mi hiperaktív kölykünkkel. Sokat nőtt az biztos és nagyon szép a lába. A kontroll RTG is megtörtént. Seregi doktor úr örömmel látta, hogy minden rendben. Mogulnak még türelemre lenne szüksége, nehezen bírja a mozgáskorlátozást, ha nem futhat, hát ugrál az orvosi szobában. Szerencsére a gyógyulása a legjobb úton halad. Februárban már elő van jegyezve a következő RTG felvételre. Addig is küldjünk neki sok kitartást és türelmet, szeretetet.

Nagyon sok örömet ad nekünk Mogul, mert ő egy optimista, örökvidám kölyök. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki támogatta a műtétjét, a gyógyulását, még januárban is kaptunk adományt a költségeihez. A mai napig 253.500 forint támogatást kapott Mogul, ez a műtét költségein túl a kontrollok és a lábadozás alatti tartás költségeit fedezi. Hálás köszönet Mogul nevében is!

A támogatók között – akik 10000 forintnál nagyobb adományt ajánlottak fel Mogul műtétjéhez -, kisorsoltunk egy festményt, dr. Telbisz AlbertVízparti táj című művét. A négy támogató közül Horváth Csenge neve került ki nyertesként, így ő kapja a festményt. Az átvételről is beszámolunk majd.

 

Kérjük, az adóbevallás idején se feledkezzenek meg védenceinkről, ha a NAV készíti is el a bevallást, akkor is van lehetőség rendelkezni arról, hogy ki kapja az adó 1 %-át. Védenceink számára ez az életet jelenti. Május 20-ig külön is beküldhető az EGYSZA nyomtatvány. Adószámunk:

19816016-1-43