Kutya-frizbi verseny a Budapesti Állatotthonban 2018.08.25.

2018.08.25-én rendeztük meg az I. HEROSZ Frizbi Kupát.
Nagy érdeklődés övezte a rendezvényt. Az induló párosokon (gazdi+kutya) kívül, jó pár olyan ember is érkezett nézőnek, akik nem indultak el a versenyen vagy pedig még soha nem találkoztak a sporttal
Az esemény egyben volt megmérettetés a versenyzők számára, valamint adománygyűjtő akció is az állatotthon részére.
Az adománygyűjtés sikeres volt. Köszönjük szépen minden versenyzőnek, akik nevezésükkel egy jó ügyet támogattak.
A nap folyamán bográcsban készült marhapörkölt várta a vendégeket, ami valami fantasztikusan sikerült. Ezúton is szeretném megköszönni Hekkelné Wittmann Juditnak, valamint Hekkel Istvánnak, hogy elvállalták, valamint nem is akármilyen módon végre is hajtották az étel elkészítését.
Külön kiemelném még egyszer Hekkelné Wittmann Juditot, aki az ebéd elkészítésén kívül elvállalta, hogy a verseny dobogósainak átadott díjakat saját kezűleg készítse el. KÖSZÖNJÜK.
A nap folyamán végig lehetőség volt kikérni egy kutya-fizioterapeuta véleményét, kérhettünk Tőle tanácsot. (A kutyák átmozgatása, izmaiknak bemelegítése ugyan olyan fontos intenzív terhelés előtt mint nálunk embereknél.)
A sport szempontjából kissé szeles időjárással, eső ígéretével kezdődött a nap de szerencsére az égiek kegyesek voltak hozzánk és csak az enyhe szél rontotta kicsit az élményt.
Közel 60 nevezés érkezett be előzetesen, ami kicsiny országunkban igen jónak mondható. Sajnos ez a sport Magyarországon az utóbbi időben eléggé hanyatlóban van de pár ilyen és ehhez hasonló verseny mindig visszaadja a hitet a versenyzőknek.
A visszajelzések pozitívak voltak, egészen biztosan megrendezésre kerül az verseny jövőre is.
Végül de nem utolsó sorban szeretném megköszönni a verseny főszponzorának a Purinának, a Bubbly Dogsnak
illetve a Piret Mixnek a verseny támogatását.
Pár reakciót bemásolnék most ide facebookról, amiket a versenyzők írtak:

,,Sziasztok, köszönjük a tegnapi napot, remek volt! Várjuk a következőt !”

,,Én nagyon köszönöm, hogy részese lehettem ennek a hangulatos, kis versenynek. Sok élménnyel gazdagodtam. Öröm volt nézni a sok frisbeezni vágyó kutyákat, gazdákat és remélem lesz folytatás! 

 

,,Nagy respect neked és kis csapatodnak. Azt kell, hogy mondjam, első szervezésnek tökéletes volt, és azt hiszem számodra, de még nekem is, tele tanulsággal. A csúszás ellenére maga a verseny pörgős volt, élvezetes (már ami a szervezés részét illeti). Az ajándékok, az ebéd és a mellék programok zseniálisak voltak.
Lelkesedésed ne törjön, talán ez hiányzik most egy kicsit a hazai frizbi sportból. Egy lökés… ;)”


Videó és interjúk: https://www.youtube.com/watch?v=OW9MjkfHMls

A képek feliratra kattintva elérhetőek az eseményről készült fotók.

Képek1                Képek2