Jótékonysági kampány a szépségverseny keretein belül

A Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny történetében először jótékonysági kampányba kezdtek a szervezők – az állatszerető döntős lányokkal karöltve. A lányokról kiderült, hogy nem csak lelkes állatbarátok, de mindannyian állattartók, kedves kutyák vagy macskák büszke tulajdonosai.
Fehérvári Állatotthonunk lakóival készültek közös képek, melyek napról-napra megjelentek a hírlap hasábjain és on-line felületén, a feol.hu oldalon. A gazda keresés mellett adománygyűjtésre is felhívták az olvasókat, a támogatást a döntő napján – augusztus 26-án adják át állatotthonunk részére.

Ha segítene, de örökbe fogadni nem tud, van más megoldás is. Az állatotthonban élő mintegy 120 kutyának és 80 macskának átutalással is segíthet. Az alábbi számlaszámra várják a felajánlásokat augusztus 26-áig: MKB Bank 10300002-10583135-49020023. A közleménybe írják be: állatmenhely. Köszönjük!

Lelkes, visszafogott, ugrándozó, sportos, családbarát és inkább egyedül élő – más igények, de egy közös bennük: mindannyian gazdára várnak állatotthonunkban.

A szépségkirálynői címért versengő lányok és az általuk bemutatott állataink:

Mecsek Mercédesz – Mira, Kiss Etelka – Bíborka, Bozsoki Bianka Bernadett – Wiva cica, Bartal Laura – Hudini, Botos Bianka Julianna – Burger, Mészáros Réka – Renaldo, Fejes Rebeka Rózsa – Pimpő, Pető Barbara – Joe, Reichart Karolina – Becky, Szekeresné Kelner-Kis Leona – Vörcsi cica.

Laura és Hudini

Bianka és Wiva

Etelka és Bíborka

A fotózás napján a lányok az állatotthonnal és az ott folyó munkával is megismerkedtek, a bemutatott állatok mellett több kedvencet is választottak maguknak. A kutyák és cicák élvezték, hogy ismét nagyobb figyelem irányul rájuk és sok simogatást kapnak.

A legjobb hír pedig az, hogy a bemutatott állatok közül hárman már gazdára is találtak: Burger, a husky, Mira, a csupa mosoly keverék és Vörcsi cica.

Köszönjük a Fejér Megyei Hírlapnak és a verseny szervezőinek a lehetőséget és a támogatást! Köszönjük Radnai Zoltán fotóit! Köszönjük a verseny résztvevőinek, hogy segítettek a gazda keresésben! Köszönjük önkénteseinknek és dolgozóinknak, hogy a fotózás napján segítettek az állatok körül, lehetővé téve a gördülékeny programot. Köszönet mindazoknak, akik a szervezők felhívására átutalásukkal támogatják állatotthonunk munkáját!