Dáriusz Sikertörténete

Dáriusz is azon szerencsés kutyusok egyike, akiknek nem kellett túl sok időt nálunk töltenie, míg rátaláltak…

“Kedves Herosz Állatmenhely!
Kiskutyánkat 2018.07.26.-án fogadtuk örökbe önöktől. Rövid pályafutása a menhelyen szerencsére nem hagyott mély nyomokat benne. 9 éves Döme kutyánk is hamar megszerette. Dáriuszként hoztuk el, de a Stukker név úgy tűnik jobban tetszik neki. Imád mindenkit. Edzésben tart mindenkit, a Döme kutyánk is olyan fürge lett, amit nem néztünk ki belőle. A cicáinkról tudtuk eddig is, hogy tudnak gyorsan futni a kutya elől. Nagyon élvezi ebben a melegben a lakás hűvösét is mert ugyan nem szoba kutya, de nincs kitiltva a házból. Mikor bejön egyből meg akarja enni a cicák kajáját, hisz rend a lelke mindennek, elmosogatna, ha hagynánk.
Azóta túlvagyunk két oltáson, meg féreghajtáson, meg jó pár sétán. A séták még túl lelkesek, szinte fojtja magát, annyira siet a lelkem.
Szeretnénk, ha egy okos, ügyes és türelmes kutyus lenne, hisz a Döme társa is öregszik majd. Emiatt kutyaiskolába szeretnénk őt járatni.
Azt javasolták az állatorvosnál is, hogy érdemes lenne szocializálódnia. A pofija leginkább amerikai pitbull terrierre hasonlít, ez egy kicsit megijesztett minket, de kitartóak vagyunk és szeretnénk mindent megadni ennek a kis életvidám kutyusnak.
Köszönjük szépen!
Tisztelettel: Rita”