Budapest – 27. Heti Beszámoló

A 27. héten történt:

Először is jó hír, hogy egyelőre marad nálunk a Wash and Wau mobil, önkiszolgáló kutyamosó, így továbbra is várjuk a segíteni szándékozó állatbarátokat, hogy kutyusaink, akik még kimaradtak megfürödhessenek!
Gazdira talált védenceink a múlt hétről Liza, a csodás német juhász keverék, ill. Madzag (1. képen), akinek nagyon örültünk, hogy ilyen hamar őt is kiválasztotta egy család, a tesója után. Amúgy viszont Madzag és Pitypang is lehúztak nálunk egy jó évet. Cicáink közül pedig Hanga volt szerencsés (2. képen).
Bekerült, új védenceink névsora ennél egy kicsivel hosszabb, egy cica, és számos kutyus érkezett hozzánk a héten.
A cicák sorát egy vörös kiskandúr gazdagítja, ő látható a 3. képen. Kutyusaink kölykök, és van egy talált cocker spániel is (4. képen), akit itt, a XXII. kerületben, a Duna-parton találtak, rettenetesen elhanyagolt állaptban, legalábbis, ami a füleit illeti, és chipje sajnos nincsen, így két hétig kizárólag az eredeti gazdáját keressük, aki bizonyítani tudja, hogy Sandra (mi így neveztük el) az övé. Összesen 5 kölyök érkezett, fiúk, lányok vegyesen, mindenféle méretben és színben, akiket hamarosan be fogunk mutatni.