Budapest – 26. Heti Beszámoló

A 26. héten történt:

Ahogy arról már írtunk ismét kitelepült hozzánk a Wash and Wau önkiszolgáló kutyamosó, ezúttal azért, hogy védenceinket meg tudjuk mind fürdetni, amihez a Ti, segítségeteket is kértük. Bár a hétvégén nem került sor mindenkire, de jónéhány kutyusunk megfürödhetett, amit ezúton is köszönünk a Wash and Waunak, hogy a rendelkezésünkre áll még július 7-éig!
Tart a nyári pangás, új védenceink bár érkeztek, de két balassagyarmati mentett kölyköt már örökbe is fogadtak! Visszaérkezett szintén arról a környékről egy korábbi védencünk sajnos, ő Blöki, egy fekete kan kutyus, aki már nem is fiatal, bár viselkedésével ezt teljes mértékben meghazudtolja, nagyon aktív, szinte szeleburdi, nagy labrador jellegű kutya (1. képen). Fogadtunk a héten 5 kölyökcicát (3 cirmost, 1 feketét és 1 cirmos fehéret), képek lesznek róluk hamarosan. Van két új süldő cicánk is, egyikük egy igazi különlegesség, hiszen vörös és nőstény, ami nagyon ritka (2. képen).
Van még egy selymes bundájú, édes kis kölyök kutya, aki jelenleg még karantén idejét tölti és gazdira talált az egyik tán legjobb fej cicánk, Misi (3. képen).