Budapest 18. heti Beszámoló

A 18. héten történt:

Mindössze két új védencünk van, de ők egyben régiek is… Visszahozták ismét Mátyást és Jackie-t, aki egy foxi jellegű kutyus, gyönyörű, reméljük foxi-rajongók sorban állnak majd érte 😉
Mátyást (fekete-fehér cica) másodjára kaptuk vissza. Először Emivel együtt költöztek, de másnap már újra nálunk voltak, ez egy átgondolatlan örökbefogadás volt, így jobbnak látták a gazdák visszahozni őket. Múlt héten pedig egyedül talált gazdára Mátyás, de mivel nem egy bújós, bájos cica nem maradhatott tovább. Mátyásról nem is írtuk, hogy cuki lenne, igazi macska, ha kell odacsap, nem mindig lehet simogatni, igazi egyéniség, akit még mindig Emivel együtt szeretnénk leginkább örökbe adni, és olyan helyre ahol nem bánják, hogy független és olykor barátságtalan, konok cicával van dolguk, mert amúgy meg nagyon jófej!
Jackie-vel is meggyűlt a baja a gazdinak, bár sokat mozogtak, abból nem volt hiány, és hiába csodaszép kiállású, jópofa kutya, mégis lemondtak róla. Foxis tapasztalattal rendelkező, határozott, következtes, sportos gazdit keresünk Jackie számára.
Gazdira csupán egy cicánk talált (3. képen).