Budapest 14. Heti beszámoló

A 14. héten történt:

Ahogy jön a jó idő, egyre nagyobb az érdeklődés védenceink iránt, de ezt már megszoktuk, hogy a tavasz szinte a legerősebb évszak a gazdisodásokat illetően.
Kezdjük a jó hírekkel, vagyis az örökbefogadásokkal. Mogyoró éppen hogy csak bekerült, gazdira is talált, nem is gondoltuk volna, mert bár még fiatal elég nagy termetű és az ilyen kutyusoknak mindig nehezebb. Bár már örökbe fogadták, de csak a héten vitték haza Merlint, akivel bízunk benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Suzyt (1. képen) is az elmúlt hétvégén nézték ki, viszont a héten visszajöttek érte, hogy örökbe fogadják. Gazdira talált vasárnap Gizmó (2. képen), aki egy kis tündéri kutyus Százhalombattáról, ill. a Nyél utcában talált kis család lánykája, Nana. Egyik cicánk is elköltözött a hétvégén, méghozzá Nanával, de ő annyira újonc volt, hogy még lefotózni sem tudtuk.
Érkezők szerencsére nem voltak sokan, viszont egy közülük visszakerülő, ő Minka (3. képen). Gazdis kutya volt Rocco, egy roti, aki mostantól nálunk keres új otthont, és egy fekete csöppség, akit a XIII. kerületben találtak (4. képen).
Malackáink elköltöztek Tótvázsonyba egy állatfarmra, ahol boldogan, biztonságban élhetik tovább az életüket!