Budapest 12. Heti beszámoló

A 12. héten történt:

Nagyon szép hetet zártunk, egyrészt mert remek volt az idő és ettől védenceink is sokkal jobban érzik magukat, sok volt a látogató, önkéntes a hétvégén, és az elmúlt időszakhoz képest sok örökbefogadás is!!!
Bekerült állatok is vannak természetesen, de Boriszt, a kis fekete öntdatok szőrmókot, akit tegnap bemutattunk már, örökbe is fogadták! A többi érkezőnk is mind leadott kutyus. Cherry egy beagle, akiről gazdája mondott le, Mása, a husky ugyanebben a cipőben jár! De tulajdonképpen Mogyoró (1. képen) és János, a társával, Gizmóval ugyanígy gazditól kerültek sajnos a gondozásunkba.
Akik szerencsések voltak a héten, ők Bundi és Mogyi, testvérek (2. képen – amit már a gazditól kaptunk), Hópihéről beszámoltunk már, hogy örökbe fogadták és a sokáig félénk Tilda cicánk is elköltözhetett végre új otthonába. Korábban a hasonlóan félénk Cicó is gazdira talált, csak kimaradt az elmúlt heti beszámolóból. Két nehezebb esetnek mondható kutyusunk is révbe ért a héten, ők Szimba (3. képen), aki már visszakerült egyszer, ill. Richard (4. képen) aki 3 tesójával érkezett és most harmadiknak gazdisodott szombaton
.